VÅRE TJENESTER

Ta kontakt

Nybygg

Sundvor VVS utfører alt av rørleggerarbeid til hjemmet. Fra planleggingsfasen, til ferdigstilt prosjekt. Med faste samarbeidspartnere innen fliselegging, tynnstøping av badegulv, tømmermenn og elektrikere er vi en komplett leverandør innen nyanlegg, rehabilitering og serviceoppdrag.

Rehabilitering

Planlegger du å rehabilitere baderommet? Sundvor VVS utfører komplett rehabilitering av røropplegg i eneboliger. Vi har lang erfaring fra en rekke små og store rehabiliteringsprosjekter av bad og andre våtrom. Vi sitter på høy kompetanse, og et stort fagnettverk.

Varmeanlegg

Trenger du hjelp til nyinstallasjon eller rehabilitering av energieffektive varmeanlegg? Sundvor VVS utfører montering og service innen vannbåren varmeanlegg, samt varmepumper til gulvvarmeanlegg. Kontakt oss for en hyggelig prat.

Sanitær

Sundvor VVS utfører installasjon av komplette sanitæropplegg i nye eneboliger, og av utvendige stikkledninger for vann, spillvann og overvann. Vi er med deg fra planleggingsfasen til utførelse – trygt, effektivt og til konkurransedyktige priser.

Serviceoppdrag

Sundvor VVS tar på seg alle typer serviceoppdrag innen rørleggerfaget. Med bred kompetanse og lang erfaring, er det lite vi ikke kan levere. Fra små timesjobber til omfattende prosjekt og rehabiliteringsjobber.